Vervanging van acusystemen

Vervanging accu’s noodstroomsysteem 

Na verloop van tijd moeten accu’s in een noodstroomsysteem worden vervangen door nieuwe accu’s. Bij vervanging streven we altijd naar een systeem dat minder onderhoud vergt en voldoet aan de wensen en eisen van de gebruikers. Zo werken wij altijd aan innovatieve oplossingen om in samenwerking met de leveranciers van UPS systemen een ideaal accusysteem aan te kunnen bieden.UPS accu’s vervangen 

Op zoek naar de juiste UPS accu voor uw noodstroom voorziening? Sinds november 2010 kunnen we de nieuwe Cellpower CPW serie aanbieden. Deze serie UPS accu's zijn vervaardigd met behulp van de beste productietechnieken en hebben een maximale levensduur, volgens strenge industriële normen. Dit wordt bereikt met behulp van computermodellen, de juiste selectie van materialen en vormgeving, evenals geautomatiseerde productie. De Cellpower CPW accu's hebben een hogere energiedichtheid in vergelijking met andere accu's met dezelfde afmetingen, wat tot uitdrukking komt in meer Watts per cel.

Garantie op accu's voor UPS systemen

Op een AGM accu uit de CPW serie wordt standaard drie jaar fabrieksgarantie gegeven en deze is, onder voorwaarden, uit te breiden naar vijf jaar volledige garantie. Op dit punt onderscheidt Cellpower zich met zeer unieke garantievoorwaarden. Daarom is de Cellpower CPW High Rate serie de eerste keuze van veel fabrikanten die UPS / noodstroomsystemen produceren.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: