Noodstroom - Specials

Specials - Noodstroom maatwerkoplossingen

Intercel maakt veel specials op het gebied van noodstroom. Zo bieden wij accu kasten, accu stellingen, batterij stellingen, batterij kasten, ketenscheiders, batterij schakelaars en scheidingskasten. Onze technische medewerkers kunnen ook specials voor u op maat maken, geen oplossing is te gek voor Intercel.Accu kast, batterij kast

Onze monteurs installeren en vervangen de accu’s van noodstroomsystemen. Naast de levering en installatie van de accu’s, ontwerpt Intercel accu- en batterij kasten. Deze accu kasten worden door onze technische medewerkers in elkaar gezet en kunnen op maat geleverd worden.

Accu stelling, batterij stelling

Naast accu- en batterij kasten bieden wij ook zeer veel mogelijkheden in het leveren van accu- en batterij stellingen. De accu stellingen die wij leveren zijn meestal van staal, bekleed met een kunststof laag (flamulit) om lekstromen te voorkomen.

Op maat gemaakte accu stelling

Voor elke ruimte kunnen wij een op maat gemaakte stelling bedenken. Onze UPS accu stellingen zijn namelijk variabel in diepte, breedte en hoogte. Onze Project Managers werken met een computerprogramma waarmee de accu stellingen getekend kunnen worden. Met dit programma zijn de afmetingen van de stellingen te bepalen, tekeningen kunnen uitgedraaid worden en de prijs van uw stelling kan in de kortst mogelijke tijd worden vastgesteld. Het programma is gebaseerd op uw batterij bestanden en gegevens.

Ketenscheiders, string isolator boxes

Ook ontwerpen en maken wij zeer unieke ketenscheiders, ook wel string isolator boxes genoemd, t.b.v. UPS systemen.

Scheiderkast canalis rail

Wij bieden ook op maat gemaakte scheiderkasten voor canalis rail systemen. Steeds vaker wordt in plaats van losse bekabeling gebruik gemaakt van rail systemen, bijvoorbeeld canalis rail systemen, om het batterij systeem aan te sluiten op uw UPS. Ook hiervoor kunnen wij op maat gemaakte scheiderkasten en sib’s (string isolator boxes) ontwerpen. 12 Ketens parallel geschakeld op één 2500A is voor ons geen enkel probleem.