Praktisch advies over accu's voor noodstroom

Inventarisatie op locatie

Uit ervaring blijkt dat een inventarisatie op locatie door de klant als zeer positief wordt ervaren. Bij een inventarisatie wordt er bij u op locatie op deskundige wijze door ons gekeken naar de aanwezige factoren die meespelen bij het ontwerpen en realiseren van een ideaal accusysteem. Ook worden de status van de bekabeling, omgevingstemperatuur en logistieke processen voor de locatie gecontroleerd. Op basis van een inventarisatie kunnen wij voor u een ideaal advies uitbrengen.Advies voor juiste accu systeem op locatie

Het ontwerpen van een noodstroomvoorziening brengt veel uitdagende vragen met zich mee. Welke systemen moeten er beschermd worden? Hoeveel vermogen hebben deze toepassingen nodig wanneer het elektriciteitsnet hapert of uitvalt? Welk type accusysteem voldoet het beste aan uw eisen, en hoe moet deze geïnstalleerd worden? Intercel helpt u graag met de keuze van het juiste UPS accu systeem op uw locatie. Wij calculeren complete accu systemen, inclusief kasten, bekabeling en transport naar locatie.

De voordelen van professioneel advies

De technici van accu specialist Intercel kunnen u adviseren over alle aspecten van uw accusystemen, van ontwerp en configuratie tot de functionele parameters waaraan uw accu’s moeten voldoen. Daarnaast biedt Intercel ook een breed scala aan diensten die het eenvoudiger maken om uw UPS systemen te onderhouden.

Intercel, uw adviseur in UPS, noodstroom en meer

Intercel is al vele jaren betrokken bij het berekenen, ontwerpen en ontwikkelen van vele UPS accusystemen voor uiteenlopende internationale klanten. Onze specialisten bieden in heel Europa advies over accu producten en kunnen u ondersteunen in iedere ontwikkelingsfase – van calculatie en installatie tot onderhoud en reparatie.

Uiteraard is praktisch advies over noodstroom accu’s niet het enige dat Intercel te bieden heeft. Wij hebben een uitgebreid logistiek netwerk en een omvangrijke voorraad AGM accu’s om uit te kiezen, waardoor wij voor vrijwel iedere toepassing hoogwaardige accuoplossingen kunnen leveren.