Installatie noodstroomsysteem

Installatie noodstroomsysteem

Systemen waarvan uw organisatie in een noodsituatie volledig afhankelijk is, laat u vanzelfsprekend installeren door een specialist. Bent u op zoek naar een accuspecialist die de vereisten van uw specifieke accusysteem kan berekenen? Wilt u uw UPS of noodstroomvoorziening graag door professionals laten installeren, onderhouden of repareren? Bij Intercel vindt u altijd een oplossing op maat. Of u nu behoefte heeft aan een servicepartner voor het onderhoud van uw accu’s of een gespecialiseerde technicus om de installatie van uw systemen op locatie te begeleiden: Bij Intercel is uw energiebehoefte altijd in goede handen. Intercel installeert accusystemen in bijvoorbeeld datacenters, tunnels, grote zeevaartschepen en banken. Voor iedere toepassing levert Intercel de juiste UPS accu.

Bij een (interne) verhuizing of aanpassing wordt vaak ondeskundig personeel ingezet. Ongetwijfeld vaklui, maar niet de specialisten die alle ins en outs van de gevraagde technologie kennen. Het montagepersoneel van Intercel is echter zeer ervaren met het aanpassen of verhuizen van energiesystemen. Voorzien van de juiste certificaten, opleidingen en met de nodige technische kennis kunnen onze technici het proces voor u begeleiden of zelfs geheel overnemen.

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten:

Monteren accu’s voor UPS systeem

Intercel biedt haar klanten en relaties de unieke service van installatie, vervanging, in- & externe verhuizing en/of transport van batterijsystemen. Onze (VCA) gecertificeerde specialisten lossen uw logistieke problemen voor alle soorten stationaire batterijsystemen op met inachtneming van alle geldende (NEN) normen. En daarin zijn we zo onderscheidend dat grote organisaties als Shell en TATA STEEL onze specialisten hebben gecertificeerd volgens hun hoge kwaliteitsnormen.

Accu verbinders

Om accu’s in een accusysteem met elkaar in serie of parallel te zetten, worden deze voorzien van verbinders. Afhankelijk van de configuratie worden vaste of flexibele verbinders toegepast. Om de optimale verbinding tussen de accu’s te krijgen moet de verbinder geschikt zijn voor de stroom die er loopt. Dit wordt bij vaste verbinders bepaald door de oppervlak van de zijkant van de strip. Bij flexibele verbinders bepaalt de diameter van de kabel de geschiktheid.

Nooit zonder stroom met een noodstroom-oplossing van Intercel

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van accu’s voor noodstroomsystemen hebben wij voor elke noodstroomvoorziening een UPS accu oplossing. Wanneer wij alle relevante informatie van uw locatie hebben ontvangen staan wij klaar voor een ideaal advies! Hier ziet u welke accuseries we aanbieden voor noodstroomsystemen:

CPW serie van Cellpower
UPS MRX serie van C&D Dynasty