Ontdek onze assemblage diensten

Accu assemblage

Om een goede werking van uw energieopslag te garanderen moeten uw accu producten bij de meeste accusystemen, autonome energiebronnen en noodstroomvoorzieningen, in banken of reeksen opgesteld worden. Is uw energieopslag niet volgens de specificaties van uw accu’s geassembleerd en aangesloten, dan kan dit leiden tot veiligheidsrisico’s en andere operationele problemen.Accu assemblage diensten van Intercel

Accu groothandel Intercel helpt u graag om deze risico’s zover mogelijk terug te dringen. Onze technici kunnen uw accu’s professioneel voor u assembleren, waardoor u zich kunt blijven focussen op uw core business. Of u nu één rack met accu’s moet installeren of een complete industriële UPS, met de assemblagediensten van Intercel weet u altijd zeker dat uw energieoplossingen correct werken.

Accu assemblage op locatie voor iedere toepassing

Bent u van plan om de accu’s in uw UPS systemen te vervangen, of heeft u besloten om nieuwe noodstroomvoorzieningen te installeren? Bent u op zoek naar professionele accutechnici die uw autonome energiesystemen voor u kunnen assembleren? Intercel heeft de kennis en expertise die nodig is om een passende oplossing voor uw specifieke vraagstuk te vinden.

Assemblage op locatie

Wij verzorgen accu assemblage voor iedere denkbare toepassing. Wij kunnen uw accuoplossingen in rekken, kasten of clusters assembleren, waardoor u deze eenvoudiger kunt installeren en vervangen. Intercel verzorgt daarbij niet alleen de logistieke afhandeling, maar ook de assemblage op locatie. Onze specialisten kunnen u ondersteunen bij alle installatieprocedures, ongeacht welk type accu u gebruikt.

Moeten uw UPS accu’s vervangen worden, en bent u op zoek naar een leverancier die uw accusysteem op de juiste manier voor u kan assembleren? Bij Intercel zijn uw systemen altijd in goede handen. Onze technici zijn VCA-gecertificeerd, waardoor zij een breed scala aan assemblages voor u kunnen samenstellen: Van het installeren van individuele accu’s tot het compleet afhandelen van uw assemblagewerkzaamheden op locatie.