Ontwerpen en installatie

Van inventarisatie tot installatie

Onze kennis en kunde gaat verder dan alleen het installeren van accusystemen. Zo kunt u bij ons terecht voor vele soorten accu’s, toebehoren en diensten. Onze diensten worden altijd uitgevoerd door experts die kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo krijgt u bij ons niet alleen het juist product, maar ook de beste service. Wij zoeken altijd samen met u naar de best passende oplossing.

Inventarisatie

Wij komen graag bij u langs voor een inventarisatie op locatie. Tijdens zo’n inventarisatie onderzoeken en bekijken onze experts de aanwezige factoren die meespelen bij het ontwerpen en realiseren van een ideaal accusysteem. Op basis hiervan brengen we een advies uit.

Accu op maat

Uit ons advies kan blijken dat u aan een standaard accusysteem genoeg hebt. Maar het kan ook voorkomen dat u een accu(systeem) op maat nodig hebt. Wij hebben de kennis, ervaring en materialen in huis om voor u een accusysteem op maat te maken.

Installatie

Om zeker te zijn van een goede werking van een accusysteem is het van belang dat deze zorgvuldig wordt geïnstalleerd. Deze werkzaamheden vereisen meer vaardigheden dan slechts basiskennis van elektrotechniek. Onze specialisten hebben de vereiste specifieke kennis en ervaring in huis om complete accusystemen op een veilige manier te installeren. Wij installeren de accusystemen op zeer uiteenlopende locaties. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan datacenters, tunnels, grote zeevaartschepen en banken. Kortom: overal. Met onze montagediensten bent u lange tijd verzekerd van een duurzaam en veilig uitgevoerd energiesysteem.

UPS of noodstroom

Wij kunnen volledige UPS/noodstroomsystemen voor u ontwikkelen en installeren. Ook kunnen wij na installatie het onderhoud en beheer hiervan oppakken. Intercel biedt onderhouds- en monitoringscontracten op maat. Zo bent u verzekerd van een optimaal presterend noodstroomsysteem, terwijl u zich bezig kunt blijven houden met uw corebusiness. Hebben wij uw UPS/noodstroomsysteem niet ontwikkeld en geïnstalleerd? Ook dan kunnen wij het onderhoud en beheer voor u uitvoeren.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: