Autonome energiesystemen

Autonome energiesystemen

Met steeds schaarser wordende grondstoffen en een atmosfeer die steeds vervuilder raakt, zijn autonome energiesystemen belangrijker, maar vooral aantrekkelijker, dan ooit. Met bijvoorbeeld zonnepanelen of windmolen kunt u (onderdelen van) uw bedrijf voorzien van duurzaam opgewekte stroom, zonder daarbij afhankelijk te zijn van het hoofdstroomnet. Autonome energiesystemen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, geheel onafhankelijk. Zo kunt u besparen op de energierekening en een bijdrage leveren aan een beter milieu.Toepassingen autonome energiesystemen

Autonome energiesystemen zijn uitstekend geschikt voor toepassingen die het hoofdstroomnet niet kan bereiken of voor toepassingen waar de wens voor bestaat dat deze worden voorzien van duurzaam opgewekte stroom. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan laadpalen voor elektrische auto’s. Als de stroom die daaruit komt uiteindelijk bij een kolencentrale vandaan komt is het elektrisch rijden eigenlijk helemaal niet zo schoon. Stroom opgewekt uit autonome energiesysteem is écht groen en daarmee een duurzame oplossing.

Autonome energiesystemen van hoogwaardige kwaliteit

Uw autonome energiesysteem is zo sterk als de zwakste schakel in het geheel. Het is daarom van groot belang dat alle onderdelen van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo kunt u voor lange tijd rekenen op een betrouwbare energievoorziening. Intercel levert hoogwaardige onderdelen voor professionele autonome energiesystemen, van accu tot zonnepaneel, en kan u adviseren bij het ontwerpen van uw eigen energiesysteem op maat. Berekening, levering, uitvoering en onderhoud: Intercel kan het allemaal voor haar rekening nemen. Bij accuspecialist Intercel bent u dus aan het juiste adres voor uw eigen autonome energiesysteem.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: