Accusystemen

Accusystemen

Intercel is expert in oplossingen voor elektrische energiesystemen en systemen voor noodstroom. Een energiesysteem op maat kan stroom krijgen via een dynamo of het lichtnet, maar de stroom kan ook worden geleverd met zonne- of windenergie. Voor AC noodstroom levert Intercel UPS-systemen op maat (Uninterruptable Power Supply) en voor DC gelijkstroom.

Noodstroomsystemen  |  Energiesystemen  |  Diensten

Noodstroom

Vrijwel elk bedrijf is afhankelijk van elektriciteit. Zonder stroom geen business. Om in geval van nood toch een overbrugging te hebben, levert Intercel UPS-accuoplossingen op maat. De accu’s worden geproduceerd volgens AGM-technologie, waardoor de kosten voor exploitatie en onderhoud zo laag mogelijk worden gehouden. Lees verder

Energiesystemen op maat

Intercel is expert in oplossingen voor elektrische energiesystemen. Een energiesysteem op maat kan stroom krijgen via een dynamo of het lichtnet, maar de stroom kan ook worden geleverd met zonne- of windenergie. Intercel biedt mobiele, maritieme en autonome energiesystemen voor bijvoorbeeld servicewagens, hoogwerkers, schepen, ambulances en meetwagens. Lees verder

Diensten

Of u nu op zoek bent naar scholing op het gebied van specifiek onderhoud, financiering(leasing) van bestaande en/of nieuwe installaties, de huur van accusystemen voor een lange of korte periode, advies over afvalstromen of het overnemen van uw goederenstroom door deze op de bedrijfsvoering aan te laten sluiten. Wij kunnen deze service in samenspraak verzorgen. Lees verder

More than batteries

De wereld verandert in een razend tempo en technologie is daarbij onze beste vriend. Alles is mobiel, wordt op afstand bestuurd of moet worden voorzien van een back-up. De vraag van de toekomst: Hoe slaan we duurzame energie zo efficiënt mogelijk op? Intercel levert, onderhoudt, test en ontwerpt accu's. 24/7 Energie beschikbaar stellen met een zo klein mogelijke belasting voor het milieu. Dat is waar Intercel een bijdrage aan wil leveren. Ons doel: Altijd het slimste product voor uw toepassing.

AGM accu's

AGM accu's

Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij

AGM-accu’s zijn perfect voor vrijwel iedere toepassing. Milieuvriendelijk, onderhoudsvrij, relatief goedkoop en door de lange levensduur ideaal voor bijvoorbeeld noodstroomsystemen, telefooncentrales en alarmsystemen, maar ook voor grasmaaiers, rolstoelen en stofzuigers.

acculaders

Acculaders

Altijd 100% paraat

Zelfs bij minimaal gebruik moeten accu’s geregeld worden opgeladen. Intercel levert alle soorten laders, bijvoorbeeld een combilader met waterdichte behuizing of een druppellader die de accu druppelsgewijs oplaadt zodat deze altijd 100% vol is.

gell accu's

GEL accu's

Trillingen en schokken geen probleem

Doordat hij superstabiel is en een mechanisch powerhouse, kan de gelaccu zich prima verweren tegen trillingen of schokken. Net zo milieuvriendelijk als zijn broertje AGM, maar geschikt voor meer toepassingen, waaronder zonne- en windenergie, in voertuigen en op zee.

Accutesters

Accutesters

Optimaal presteren

Wat heb je aan een accu als hij niet optimaal presteert? Regelmatig testen is key. Intercel test op locatie met de DC Loadbank waarbij een noodsituatie wordt gesimuleerd, of levert gebruiksvriendelijke software om zelf te testen.

Lithium accu's

Lithium accu's

Moderne toepassingen

Van alle lithiumaccu’s is de LiFePO4-accu (lithium ijzer fosfaat) de basis in moderne toepassingen, zoals laptops en smartphones. Licht in gewicht, maar een zwaargewicht als het gaat om ontladingen en hoge stromen. Intercel levert de lithium-accupacks op maat.

Noodverlichtingpacks

Noodverlichtingpacks

Voor ieder armatuur

Voor noodverlichting levert Intercel verschillende accupacks; naast of op elkaar en uiteraard bestand tegen hoge omgevingstemperaturen. Met de juiste aansluiting kunnen Cellpower accupacks voor elk noodverlichtingarmatuur worden geleverd.

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: