De beste acculader voor uw loodaccu?

Acculader loodaccu

Wilt u zeker weten dat u de optimale levensduur uit uw loodaccu’s kunt halen? In dat geval is het belangrijk dat deze altijd correct worden opgeladen. Het overladen of onderladen van een accu kan de praktische levensduur immers verkorten. Daarnaast kan er ook schade optreden wanneer u de verkeerde acculader voor uw loodaccu gebruikt, wat tot hogere onderhouds- en vervangingskosten kan leiden.

Met een acculader die op de loodaccu is afgestemd kunt u deze risico’s gelukkig voorkomen. Intercel helpt u hier graag bij. Wij hebben een brede selectie van acculaders van diverse merken, waardoor u altijd een acculader vindt die bij uw loodaccu past.

Intercel levert voor iedere loodaccu een passende acculader

De laad- en gebruiksprofielen van loodaccu’s kunnen per accutype sterk verschillen. Wilt u een passende acculader voor uw loodaccu vinden, dan is het verstandig om rekening te houden met deze verschillen. Intercel voorziet u daarom graag van advies op maat. Onze experts kunnen u alles vertellen over de voordelen van ieder type acculader en houden rekening met de voorwaarden van uw toepassing. Zo weet u zeker dat uw acculader en uw loodaccu perfect bij elkaar passen. Wij leveren acculaders voor een AGM accu, Gel accu en Lithium accu’s.

Intelligente acculaders voor diverse merken en voltages

Niet alleen de laadstroom en uitgangsspanning van uw loodaccu bepalen welke acculader in uw geval het meest geschikt is – ook het merk speelt een rol. In de praktijk werkt het vaak het beste om een loodaccu met een acculader van hetzelfde merk te combineren. Intercel levert hoogwaardige acculaders van Cellpower, LEAB, Mascot, MEC, Soneil, Inelco en tbs-electronics.

Onze acculaders zijn geschikt voor laadspanningen van 6V, 12V, 24V, 36V en 48V en bieden ook op gebied van laadstroom veel keuze. De microprocessoren in de acculaders zorgen er bovendien voor dat uw accu altijd op de juiste manier wordt opgeladen. Hierdoor kunnen wij u voor iedere loodaccu in ons assortiment een bijbehorende acculader bieden.

Op zoek naar een acculader voor een specifieke loodaccu?

Werkt u met een bijzonder type loodaccu, en zoekt u een acculader die daarbij past? Of u nu op zoek bent naar een acculader voor de loodaccu in een scootmobiel, alarmsystemen, golftrolley, agrarisch systeem, verkeerssysteem of andere autonome en mobiele energiesystemen – Intercel kan voor iedere toepassing een oplossing op maat voor u ontwikkelen, ook specifiek een acculader voor elektrische scooter.

Heeft u vragen over ons acculader assortiment, of wilt u meer weten over onze prijzen?
Neem dan contact op met Intercel of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.