Batterij groothandel

Batterij groothandel

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee over
een passende oplossing.
contact man

Voor elke toepassing

Intercel levert alle soorten batterijen aan de B to B markt. Oplaadbaar, niet oplaadbaar en laders. Als batterijgroothandel beschikt Intercel over een zeer breed assortiment en zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard worden de batterijen regelmatig getest volgens de ISO-normen om zo altijd de beste kwaliteit te garanderen. Intercel levert batterijen en batterijladers van onder andere de volgende merken: Varta, Duracell, GP, Energizer, Saft, Ultralife, Philips, Sanyo, Panasonic, Agfa en Tecxus.

Batterijen en batterijladers

Intercel levert batterijen en batterijladers van onder andere de volgende merken: Varta, Duracell, GP, Energizer, Saft, Ultralife, Philips, Sanyo, Panasonic, Agfa en Tecxus.

Batterijen recyclen

Door giftige stoffen als Cadmium en Nikkel zorgen batterijen die in de vuilnisbak gaan voor een enorme verstoring van het milieu. Inmiddels wordt gelukkig negentig procent van alle batterijen in Nederland gerecycled.

STIBAT

Middels een verwijderingsbijdrage per batterij zorgt de STIBAT voor de recycling van batterijen.

accu construction

Intercel levert alle soorten batterij producten aan de B to B markt. U kunt een keuze maken uit oplaadbare batterijen, niet oplaadbare batterijen en batterijladers. Als batterij groothandel zijn al deze producten direct uit voorraad leverbaar.

Batterij groothandel 

Op zoek naar een batterij groothandel? Voor ieder batterij probleem biedt batterij groothandel Intercel de juiste oplossing! Wij beschikken over een zeer divers assortiment batterijen en batterijladers dat oplossingen geeft voor bijna iedere toepassing. Batterij groothandel Intercel levert batterijen en batterijladers o.a. van de merken Varta, Duracell, GP, Energizer, Saft, Ultralife, Philips, Sanyo, Panasonic, Agfa en Tecxus. Kortom bij batterijen groothandel Intercel vindt u altijd een passende en geschikte batterij.

Kwaliteit van batterij producten bij Intercel

Om u een goede kwaliteit van onze batterij producten te kunnen garanderen worden deze regelmatig getest en onderzocht. Deze testen worden volgens de ISO normen uitgevoerd, waarbij extra aandacht uitgaat naar de elektrische en visuele eigenschappen van de batterijen. Onze batterij producten worden meerdere malen gecontroleerd zodat wij u altijd een kwalitatief betrouwbaar product leveren. Bijna alle batterijen en batterijladers zijn direct uit voorraad leverbaar. Kwaliteit is voor ons een belangrijk begrip, naast de hoge kwaliteit van onze batterij producten zijn we ook in staat om deze tegen scherpe prijzen aan te bieden. Batterij groothandel Intercel levert voor iedere applicatie de juiste batterij.