Optima YellowTop, RedTop en BlueTop accu´s

Optima AGM spiraalaccu

De spiraalaccu is de eerste vorm van AGM accu techniek. AGM staat voor Absorbed Glass Material. Bij een AGM accu wordt de stroomvoorraad niet opgenomen in zuur of gel, maar geabsorbeerd in een dunne glasvezelmat. Spiraalaccu's zijn speciaal ontwikkeld om in korte tijd heel veel stroom te leveren. De koudstartstroom haalt in korte tijd een hogere capaciteit dan een gemiddelde loodaccu. Daarnaast is de spiraalaccu ook geschikt als cyclische accu.Optima AGM RedTop accu’s voor start gebruik

De Optima Red Top accu serie is geschikt voor het starten van professionele voertuigen. Dankzij de Spiral Cell Technologie staat de Redtop accu garant voor maximaal startvermogen. Deze compacte AGM spiraalaccu is o.a. toepasbaar voor grote dieselmotoren en andere zware machines. Deze technologie garandeert maximaal startvermogen, ook bij extreme temperatuurverschillen van -40°C tot +40°C.

Optima YellowTop accu serie, de deep cycle AGM accu

Optima Yellow Top AGM spiraalaccu’s zijn ontwikkeld voor extreem hoge belastingen. Als u van power-sound of offroad-avonturen houdt, dan loopt u bij normale batterijen al snel tegen de grenzen aan. Optima accu’s uit de YellowTop serie met de gepatenteerde Spiraalcel technologie zijn door de cyclusvastheid, lekvrijheid en ongevoeligheid voor trillingen en schokken de ideale keuze voor voertuigen die het uiterste vergen van een accu. Een Optima Yellow Top accu biedt extra vermogen en de capaciteit die uw voertuig nodig heeft, zelfs bij extra hoog verbruik.

Optima BlueTop accu serie, voor campers en watersportvaartuigen

Optima Bluetop spiraalaccu’s zijn ontwikkeld om te gebruiken als startaccu of accessoires accu. Een Optima Blue Top accu heeft een zeer geringe zelfontlading, waardoor deze accu's zeer geschikt zijn voor seizoensgebruik. Daarnaast zijn de Bluetop accu's 15 keer trilvaster en resistenter tegen golvingen dan conventionele batterijen.

RedTop, YellowTop en BlueTop accu overzicht

Zie hier ons Optima accu overzicht van de RedTop, YellowTop en BlueTop spiraalaccu's.

Redtop accu serie | Yellowtop accu serie | Bluetop accu serie