Altijd het juiste accupack voor uw armatuur

Accupack noodverlichting

Voor elk noodverlichtingarmatuur levert Intercel een accupack. Er zijn diverse soorten accupacks beschikbaar, op deze pagina vindt u een overzicht van de soorten accupacks.Accupack voor noodverlichtingarmatuur

Klik verder voor de totale lijst van Cellpower accupacks. Hier ziet u een overzicht met de meest gangbare accupacks voor noodverlichting. Alle uitvoeringen zijn mogelijk met van Lien/Blessing, Famostar of Faston aansluiting. Intercel biedt speciale verloopstukjes voor alle accupacks.

Accupack noodverlichting vervangen

Wanneer moet een accupack van een noodverlichtingarmatuur worden vervangen? Accupacks voor noodverlichting moeten om de 4 jaar worden vervangen. Accupacks voor noodverlichting zijn er in NiCd en Nimh samenstellingen in diverse configuraties.

NICD accupacks voor uw noodverlichtingarmatuur!

NiCd accupacks zijn de meest voorkomende accupacks in noodverlichtingarmaturen. Intercel levert Cellpower accupacks van hoge temperatuur cellen. Deze cellen zijn in de volgende maten beschikbaar:
SC-cel : 1,5 Ah | C-cel : 2,5 Ah | D-cel : 4,5 Ah | ½D-cel : 2,2 Ah

Noodverlichtingpacks

Alle gangbare accupacks kan Intercel direct uit voorraad leveren. Speciale accupacks kunnen in alle samenstellingen voor u op maat gemaakt worden. Dit kan als rij of staaf samenstelling geleverd worden en is mogelijk met elke gewenste capaciteit of spanning. Deze accupacks worden geleverd met universele aansluiting waar verloopstukjes beschikbaar voor zijn. Standaard hebben we accupacks met aansluitingen voor de merken Blessing/Van Lien, Famostar, Lightronics en faston op voorraad liggen. Andere accupack-aansluitingen zijn op aanvraag leverbaar.

NIMH accupack, Nimh accupacks voor noodverlichting

Op aanvraag levert Intercel op maat gemaakte NiMH accupacks. In de toekomst zullen we op dit gebied een grote verschuiving zien. We zien namelijk steeds meer LED noodverlichtingsarmaturen op de markt komen. Voor deze armaturen zijn geen NiCd hoge temperatuur cellen accupacks benodigd. Dit komt omdat LED lampen geen hoge temperatuur uitstralen, waardoor i.p.v. een NiCd accupack een NiMH accupack gebruikt kan worden. Wij leveren daarom een totaalpakket aan NiMH accupacks voor de LED armaturen.

1500 mAh SC-cel

1500mAh SC-cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling.

2500 mAh C-cel

2500mAh C-cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling.

4500 mAh D-cel

4500mAh D-cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling.

2200 mAh ½D-cel

2200mAh 1/2D-cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling.

1250 mAh AA-cel

1250mAh AA-cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling.