Accu op maat bij Intercel

Technische voordelen accu op maat

 • - Mogelijkheden in LiFePO4, LTO en NMC oplossingen
 • - Certificeringen mogelijk: UN38.3 - CE - UL - IEC - ECER10/R100 - etc.
 • - Extreem hoge lifecycle tot 30.000m ontladen tot 90% DoD, laden onder vriespunt
 • - Speciale afmetingen, hoge energiedichtheid
 • - Communicatie: RS232, CAN-bus, MOD-bus, WiFi, Bluetooth etc
 • - Made in Holland engineering en assemblage in Haarlem
 • - Systemen van 3,2 tot 1000V vermogens van 500Wh tot 1MWh
 • Advies nodig?

  Laat u adviseren door onze specialist Robin Been. Hij denkt graag met u mee over een passende oplossing.

  Neem contact op met Robin Been:

  Lithium accu op maat

  Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van een Lithium accupakket op maat. Deze sluit niet alleen aan op de eisen van de applicatie, maar biedt ook uitgebreide monitoringsmogelijkheden. Daarnaast zijn de accu's bestand tegen zware omstandigheden en extreme temperaturen (van -20 graden Celsius tot 60 graden Celsius) Interesse? Neem contact op met Robin Been(rbeen@intercel.nl)

  Accu op maat

  Bent u op zoek naar een betrouwbare, effectieve energiebron die perfect is afgestemd op de specificaties van uw toepassingen? Intercel begrijpt dat standaardoplossingen niet altijd de beste prestaties leveren. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om accupacks op maat te laten ontwerpen.

  Wij kunnen accupacks op maat ontwerpen en samenstellen aan de hand van uw eisen en behoeften, waardoor uw energiebron altijd aansluit op de toepassing die u voor ogen heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring als international acculeverancier en ons scherpe oog voor kwaliteit kunnen wij daarbij garanderen dat onze accupacks op maat altijd precies aan uw specificaties zullen voldoen.

  Betrouwbare accupacks op maat voor iedere toepassing

  Accupacks op maat zijn een bijzonder veelzijdige keuze wanneer u op zoek bent naar een specifieke benadering voor energieopslag. Onze uitgebreide kennis en expertise op gebied van accutechnologie stelt ons in staat om zowel AGM accu als Lithium accupacks op maat voor u te ontwerpen. Daarbij kunnen wij onze accupacks op maat samenstellen voor een breed scala aan toepassingen en gebruiksomstandigheden, van noodverlichting en beveiligingssystemen tot elektrische voertuigen, ombouw van brandstof naar elektrisch, grote batterij opslag en hybride combinaties zoals wind, zon, generator en waterstof.

  Accu groothandel Intercel zorgt er bovendien voor dat alle accupacks op maat aan strikte kwaliteitseisen voldoen. Wat uw eisen ook mogen zijn – met onze accuoplossingen vindt u altijd een betrouwbaar antwoord op uw energievragen.

  Intercel, de professionele keuze voor accupacks op maat

  Heeft u een accupack nodig die goed tegen hoge temperaturen bestand is? Bent u op zoek naar slimme oplossingen voor de energietransitie en/of stikstofwetgeving? Intercel kan iedere gewenste vorm van energieopslag voor u ontwikkelen. Onze technici luisteren altijd naar uw wensen en werken nauw met u samen om de ideale accupacks voor uw toepassing te ontwerpen. Dankzij ons internationale logistieke netwerk kunnen wij daarbij door heel Europa snelle levering bieden.

  Intercel is in staat om alle soorten maatwerk accu's te produceren. Gespecialiseerd in maatwerk accu's met zowel NMC, LifePO als LTO oplossingen. Heeft Intercel de mogelijkheid om voor elke toepassing waar een maatwerk accu mogelijk is een oplossing te ontwerpen. Met een in-house engineering afdeling en meer dan 30 jaar ervaring binnen de accu industrie is er geen uitdaging te groot. Het produceren van een maatwerk accu is een vast onderdeel van de bedrijfsvoering van Intercel.

  Wilt u graag een specifiek ontwerp met onze accuspecialisten doornemen, of heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem dan contact op met ons team. De specialisten van Intercel helpen u graag verder.