Accu groothandel

Accu groothandel

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee over
een passende oplossing.
contact man

Accu's en Intercel

Waar een accu nodig is, daar is Intercel. Of het nou voor mobiele, maritieme of autonome energiesystemen is: Voor alle denkbare toepassingen biedt Intercel de juiste accu. Accu’s van Intercel zijn dan ook te vinden in scootmobielen, veegmachines, golftrolleys, hoogwerkers, windmolens, noodstroomsystemen en menig ander apparaat. Intercel is merkonafhankelijk, waardoor alle soorten accu’s geleverd kunnen worden.

Accessoires en laders

Ook alle accuaccessoires zijn verkrijgbaar bij Intercel. Voor iedere soort accu is er een acculader leverbaar. Om accu’s te testen of monitoren zijn er verschillende opties voor zelftests. Ook de DC Loadbank is een mogelijkheid. Hiermee testen de technici van Intercel uw accu’s op locatie waarbij u ter plekke inzicht krijgt in het functioneren van uw accu. Ook heeft Intercel omvormers in huis, accubewakers, accuscheidingsrelais en galvanische isolatoren voor een maritiem systeem.

Accu's en het milieu

De meeste accu’s bestaan voor 99,99% uit lood dat uitstekend recyclebaar is. Om het milieu zoveel mogelijk te sparen, stimuleert Intercel uiteraard het recyclen. Nederlandse relaties krijgen hiervoor gratis de Intercel Accu Recycling Box om defecte en overbodige accu’s of batterijen in te bewaren. Is de box vol, dan is en telefoontje naar 023-5149900 voldoende. Intercel zorgt er dan voor dat het accu- en batterijafval wordt opgehaald en professioneel wordt gerecycled.

Intercel Accu Recycling Box

Accu recycling box

Intercel, accu specialist

In 1988 is Intercel van start gegaan als accu groothandel en installateur van accusystemen voor noodstroomvoorziening. Vanaf 2008 levert Intercel ook mobiele, maritieme en autonome energiesystemen. In de loop der jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanvullende producten zoals acculaders en accutesters. Ook biedt Intercel een groot assortiment aan accu accessoires waaronder accu verbinders, accubewakers, accumonitoren, accuscheiders enz.   

Accu groothandel

Intercel is specialist op het gebied van accu’s. Wij bieden diverse soorten accu’s zoals AGM accu, GEL, NiCd, NiMH en lithium accu’s. Daarnaast bieden wij accupacks, batterijen, acculaders, accutesters, DC voedingen, DC DC en DC AC omvormers  uit voorraad. Ook bieden wij alle denkbare accessoires om de accu heen, zodat u bij ons, als betrouwbare totaalleverancier, aan het juiste adres bent. Voor elke toepassing kan Intercel u de juiste accu of batterij leveren!

Noodstroom, UPS, NO BREAK

Sinds 1988 installeren wij accusystemen voor noodstroom installaties. Voor de selectie van de juiste accu’s voor uw UPS systeem bieden wij een groot assortiment AGM accu's uit voorraad aan met, optioneel, montage service. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van accu’s voor noodstroomsystemen hebben wij voor elke UPS een accu oplossing. Intercel is uw backup 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Energiesystemen

Intercel is expert op het gebied van het bieden van oplossingen voor energievoorzieningen. Dit kunnen mobiele, maritieme of autonome energiesystemen zijn. Voor elke toepassing bieden wij een energie oplossing. Met het oog op een beter milieu, maar ook wegens het ontbreken van andere energiebronnen zoals het lichtnet, kunt u kiezen voor een duurzaam autonoom energiesysteem.

Accu producten            

Het productpalet van Intercel is al ruim twee decennia afgestemd op de markt van AGM accu’s en gesloten batterij- en accusystemen. Wij handelen niet in automotive en tractie, dus geen autoaccu’s en aanverwante zaken. Gedurende de eerste tien jaar van ons bestaan richtten wij ons voornamelijk op bedrijven voor wie belangrijk is. Tegenwoordig concentreren wij ons op alle gebruikers van gesloten, onderhoudsvrije, VRLA, SLA accu's.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat u naast de accu, ook voor alle accu accessoires bij ons aan het juiste adres bent. Intercel is uw one stop accushop!