Nieuwe Intel-chip: accu van laptop gaat 32 uur lang mee

UPS accu vervangen

Tijd voor een UPS accu vervanging van uw noodstroomvoorziening? Bij Intercel bent u aan het juiste adres voor het vervangen van uw UPS accu’s. Voor ieder noodstroomsysteem is een geschikte UPS accu uit voorraad leverbaar. Wij leveren stationaire AGM accu types met een lange levensduur speciaal geschikt voor UPS systemen.

UPS accu’s vervangen door Intercel

Dankzij onze technici en ervaren VCA gecertificeerde monteurs kunnen wij elk UPS accu vraagstuk oplossen. Of het nu gaat om accu systemen van 18 stuks voor een ontruimingsinstallatie of 5000 stuks voor een datacenter, wij vervangen het graag! Ook als het gaat om spoedoperaties ’s avonds of in het weekend, staan wij klaar om uw UPS accu’s te vervangen.

Unieke garanties op UPS accu’s

Intercel levert Cellpower CPW accu’s voor UPS systemen met unieke garanties. Intercel geeft standaard drie jaar fabrieksgarantie op CPW accu’s, deze is onder voorwaarden uit te breiden naar vijf jaar volledig. Hiermee onderscheidt Cellpower zich met zeer unieke garantievoorwaarden. Daarom zijn Cellpower CPW accu’s de eerste keuze van veel fabrikanten die UPS / noodstroomsystemen produceren.