APC RBC vervangen met Intercel accu's

APC RBC vervangen

Stroomstoringen zijn moeilijk te voorspellen. Ze slaan plotseling toe, en kunnen daarbij schade veroorzaken aan uw productieproces, dienstverlening, databeheer of andere belangrijke bedrijfsonderdelen. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om vitale systemen met een UPS te beschermen. De onvoorspelbaarheid van een stroomstoring wordt hiermee afgedicht, maar de levensduur van uw accu's speelt hierbij wel een belangrijke rol. Voor een optimale werking en zekerheid moeten deze tijdig vervangen worden.APC RBC vervangingen voor UPS systemen

Bij UPS-systemen met een APC RBC (Replacement Battery Cartridge) is deze vervanging niet altijd even eenvoudig: Er zijn veel verschillende vervangende oplossingen beschikbaar voor de APC RBC in uw UPS. Om er zeker van te zijn dat deze altijd correct blijft werken is het belangrijk dat u de juiste APC RBC accu of accupack kiest. Intercel kan u hierbij helpen.

Intercel levert vervangende APC UPS oplossingen

Bij de vervanging van de RBC in een APC UPS moet u zeker weten dat de gebruikte accu’s aan de voorwaarden van de toepassing voldoen. De betrouwbaarheid van uw UPS is immers afhankelijk van de betrouwbaarheid van uw accu’s. De geplaatste APC RBC accu’s in uw UPS moeten dus altijd perfect op uw type noodstroomvoorziening afgestemd worden.

Efficiënte service met uw APC RBC typenummer

De vervangende APC RBC oplossingen van Intercel bieden maximale zekerheid. Onze APC RBC accupacks worden aan de hand van het typenummer van uw bestaande accu op maat voor u gemaakt, waardoor ze altijd aan de gestelde specificaties voldoen. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de werking van uw UPS. De aanpak van Intercel heeft daarnaast nog een belangrijk voordeel: U hoeft alleen het typenummer van de APC RBC die u nodig heeft aan ons door te geven. Lange zoektochten in onduidelijke lijsten behoren hierdoor tot het verleden.

Installatie, onderhoud en garantie van APC RBC accu oplossingen

De keuze om uw APC RBC door een accu oplossing van Intercel te vervangen kan veel voordelen hebben. Wij bieden een minimale garantie van 1 jaar op alle AGM accu types die in onze APC RBC accupacks gebruikt worden. Voor de CPW accu serie van Cellpower geldt echter een garantie van 3 jaar. Laat u uw APC RBC accupacks door de monteurs van Intercel vervangen met Cellpower CPW accu’s, dan kan deze garantie onder voorwaarden zelfs tot maar liefst 5 jaar worden uitgebreid. Hierdoor blijft uw noodstroomvoorziening zorgeloos op peil.

De accu specialisten van Intercel hebben jarenlange ervaring met het vervangen, installeren en onderhouden van APC RBC accu oplossingen. Ze kunnen alle zorgen rondom de accu’s van uw UPS voor u uit handen nemen. Daarbij maken wij gebruik van duurzame accu’s die voor vrijwel 100% gerecycled kunnen worden. Uw UPS wordt dankzij Intercel dus niet alleen betrouwbaarder, maar ook milieuvriendelijker!

Cellpower CPW garantievoorwaarden
Cellpower CPW garantievoorwaarden.pdf | Cellpower CPW garantievoorwaarden UPS.pdf