Voor iedere scootmobiel de juiste AGM accu!

Accu scootmobiel, AGM accu’s voor scootmobielen

Zoekt u een nieuwe accu voor uw scootmobiel? Intercel levert scootmobiel accu's van de hoogste kwaliteit. Voor iedere scootmobiel bieden we de juiste AGM accu!Exide accu voor scootmobiel, Cellpower accu’s voor scootmobielen

Voor scootmobielen leveren wij Exide en Cellpower accu’s. Voor elke Exide accu is ook een geschikte Cellpower accu leverbaar. In plaats van een Exide accu biedt Intercel u een Cellpower accu uit de CPC serie of de CPX serie voor scootmobielen. De CPC serie is voor standaard cyclisch gebruik en de CPX serie is speciaal gemaakt voor zwaar cyclisch gebruik. Onder een cyclus wordt verstaan: Een keer opladen en een keer ontladen van de accu. De CPX serie behaalt 30% meer cycli dan een standaard cyclische accu.

Accu voor scootmobiel in verschillende maten

Aan de hand van de grootte van de scootmobiel wordt het type accu geselecteerd. In een scootmobiel zitten vaak 2 accu’s gemonteerd (24V). Een kleine scootmobiel heeft een kleinere actieradius dan een grote scootmobiel. Bij een grote scootmobiel zijn de accu’s ook een stuk groter, zwaarder en hebben een hogere capaciteit t.o.v. die in een kleine scootmobiel.

Hoelang gaat de accu van mijn scootmobiel mee?

De levensduur van de accu wordt bepaald door het gebruik van de scootmobiel en de laadfrequentie. Het is belangrijk om de accu tijdig onder lading te zetten met een acculader. Intercel levert altijd de beste accu voor uw scootmobiel. Ook in de winter, met extreme kou, blijft uw Cellpower accu werken!

Cellpower accu series voor scootmobielen

Cellpower CPC serie | Cellpower CPX serie

Exide accu voor uw scootmobiel?

Op zoek naar een Exide accu voor uw scootmobiel? Voor de juiste Exide accu kunt u het beste contact opnemen met ons.