Intercel is uw Yuasa accu leverancier!

Yuasa accu

Intercel is in 1988 begonnen met het importeren van Yuasa accu’s voor industriële toepassingen. Yuasa is een van 's werelds grootste fabrikanten en leveranciers van VRLA accu’s, met productievestigingen wereldwijd en een uitgebreid marketing- en distributienetwerk over de hele wereld. Sinds het begin van de 20e eeuw staat Yuasa open voor nieuwe ontwikkelingen van loodaccu’s. Toegepast onderzoek en het investeren in moderne fabrieken hebben geleid tot zeer betrouwbare accuproductenYuasa accu opladen

Wilt u meer weten over het opladen van een Yuasa accu? Bij ons bent u op het juiste adres voor informatie over hoe u het best een Yuasa accu kan opladen. Intercel levert voor iedere Yuasa accu een geschikte acculader. Voor iedere 6V of 12V Yuasa accu is een geschikte acculader leverbaar, zelfs voor 24V, 36V, 48V of grotere accu systemen.

Yuasa NP accu voor multi-functionele toepassingen

De Yuasa NP accu-serie wordt inmiddels al meer dan 50 jaar op ongedacht veel plaatsen toegepast, met name in alarm- en UPS installaties. Ook wordt de NP-serie als cyclische accu voor verlichting, draagbare apparatuur en zelfs speelgoed gebruikt. De Yuasa NP batterijserie is speciaal ontworpen voor alle stationaire toepassingen. Kenmerken zijn uitmuntend herstel van diepe ontlading, lood-calciumroosters voor verlengde levensduur en, dankzij de gesloten bouw, zijn Yuasa NP accu's praktisch onderhoudsvrij. De reeks van deze accu’s loopt van 1 t/m 65 Ah en is leverbaar in 6 en 12 Volts blokken.

Yuasa NPC accu voor deep cycle toepassingen

De Yuasa NPC accu-serie is speciaal ontwikkeld voor cyclische toepassingen die tot twee keer zo veel ontlaad/laad cycli behalen als standby loodaccu's. De NPC serie loopt van 12V 17Ah t/m 12V 38Ah bij 20u ontlading. Yuasa NPC Batterijen zijn ideaal voor toepassingen zoals rolstoelen, golfwagentjes, grasmaaiers, speelgoedauto's, elektrische voertuigen en robots, om maar enkele te noemen.

Yuasa NPH accu voor UPS toepassingen

Yuasa NPH accu-serie heeft een zeer goed laadrendement en een lange levensduur bij geringe zelfontlading. Ook de mogelijkheid tot zeer hoge energie-afgifte in een zeer kort tijdsbestek werd door Yuasa's Research afdeling verder ontwikkeld. De Yuasa NPH-serie is ontwikkeld met het oog op ruimtegebrek. Typische toepassingen zijn UPS, telecommunicatie, noodverlichting, beveiligingsystemen, regel-en besturingssystemen en elektrische testapparatuur.

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten:

Yuasa SWL accu voor long life toepassingen

Yuasa SWL accu's zijn onderhoudsvrije loodaccu’s met een lange levensduur. De SWL serie beschikt over een verbeterd ontwerp van de NPL serie, wat resulteert in een verbetering van de energiedichtheid en 40% extra ontlaadstroom. SWL accu’s zijn ideaal voor hoge stromen en geschikt voor stationaire toepassingen.

Yuasa accu NP 7-12

De Yuasa NP 7-12 is de meest verkochte accu van Yuasa. De 12V 7Ah accu wordt in vele toepassingen gebruikt, zoals alarm- en brandmeldinstallaties, UPS systemen, meet- en regeltechniek, noodverlichting, medische applicaties en speelgoed. Yuasa NP 7-12 accu’s zijn verpakt per 8 stuks in een doos.