Intercel is uw Lithium acculader specialist

Lithium acculader

Op zoek naar een Lithium acculader voor het opladen van Lithium accu’s? Intercel levert uitsluitend betrouwbare Lithium acculaders van een uitstekende kwaliteit. Ons assortiment Lithium acculaders is geschikt voor het opladen van Lithium LiFePO4 accu’s tot 200Ah. Voor grotere accu capaciteit pakketten bieden wij maatwerkoplossingen.

Loodacculader – Lithium acculader

Kan ik mijn loodacculader op een Lithium accu aansluiten? NEE! Loodacculaders zijn speciaal ontworpen voor het opladen van gesloten VRLA loodaccu's. Sommige Lithium accu fabrikanten zeggen dat u een loodacculader kan gebruiken, maar wij adviseren een geschikte Lithium acculader te kiezen, dit vanwege de grote verschillen in accu technologie. Elke Lithium batterij of LiFePO4 accu heeft zijn eigen speciale Lithium acculader. Neem contact op met het Intercel team en we zullen de juiste Lithium acculader voor uw situatie adviseren.

Lithium acculader aanbod

Accu groothandel Intercel biedt 12V en 24V Lithium acculaders direct uit voorraad. Voor overige spanningen kunt u ook bij ons terecht voor een passende Lithium acculader maatwerkoplossing.