Electrochem accu oplossing bij Intercel

Electrochem accu's en batterijen

Wanneer uw onderneming afhankelijk is van de betrouwbaarheid van uw accu systeem heeft u accu’s nodig waar u op kunt vertrouwen. Plotselinge energiestoringen kunnen uw zakelijke activiteiten ernstig verstoren, wat schadelijk kan zijn voor uw dienstverlening en toegevoegde waarde. Intercel begrijpt als geen ander welk verschil de kwaliteit van onze accu’s voor onze klanten kan maken. Daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid met Electrochem accu producten. Electrochem accu oplossingen worden al meer dan 30 jaar door toonaangevende internationale bedrijven gebruikt in de meest veeleisende commerciële, industriële en wetenschappelijke toepassingen. Deze indrukwekkende staat van dienst is het bewijs dat een Electrochem accu altijd aan uw eisen zal voldoen, hoe intensief de beoogde toepassing ook moge zijn.Electrochem accu’s: Sterk, robuust en betrouwbaar!

De eerste accu van Electrochem werd speciaal ontworpen als energiebron voor pacemakers. Deze toepassing vereist een zeer hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Om dit op lange termijn te kunnen garanderen moest Electrochem een lithium accu produceren die alle industriële standaarden oversteeg. Het product was een succes, en sindsdien wordt iedere Electrochem accu volgens dezelfde kwaliteitscriteria geproduceerd. De energiedichtheid van Electrochem lithium accu’s is hierdoor ongekend hoog: Maar liefst 915 Wattuur per liter! Bovendien zijn de accu’s ontwikkeld om ook bij extreem hoge temperaturen goed te blijven functioneren. Lithium accu’s van hoge kwaliteit zijn echter niet het enige dat de producent te bieden heeft: Electrochem produceert accu producten met uiteenlopende samenstellingen, waaronder NiMh-accu’s en loodaccu’s. Ook deze producten voldoen op gebied van prestaties en betrouwbaarheid uiteraard aan de strengste operationele eisen.

Ontdek de kracht van Electrochem accu oplossingen

Bent u op zoek naar een accu of accupack die bestand is tegen extreme temperaturen en mechanische trillingen? Heeft u behoefte aan accu oplossingen die ook in de meest uitdagende omstandigheden betrouwbare energie blijven leveren? Intercel biedt internationaal diverse Electrochem accu producten voor uiteenlopende toepassingen.

Vragen over Electrochem?

Kijk rond op onze website en ontdek de unieke kracht van Electrochem accu's, of neem direct contact op met Intercel voor meer informatie, productspecificaties of orders op maat. Ons team staat altijd klaar om de perfecte Electrochem accu voor uw toepassing te vinden en kan u helpen bij al uw vragen over accu’s en accu systemen.

Electrochem battery solutions brochure
Electrochem battery brochure  |  Electrochem primary cells