Op zoek naar de juiste Cellpower accu?

Cellpower accu

De gesloten onderhoudsvrije accu (oftewel VRLA accu) is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid van een exclusief product tot een vanzelfsprekende keuze. Met de accu’s van Cellpower bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een compleet leveringsprogramma. Daarmee is de keuze uit het grote aanbod van vele fabrikanten voor u eigenlijk heel eenvoudig. Sinds 2006 is Intercel distributeur van Cellpower accu’s. In de loop der jaren is het assortiment Cellpower accu’s uitgebreid met randproducten als accupacks, omvormers, accubewakers, accumonitoren, isolatiebewakers etc. De Cellpower accessoires zijn ontwikkeld om een volledig energie assortiment te leveren. Zo voorziet Cellpower in de behoefte van de klant om naast de accu een gerelateerd product te leveren.Cellpower accu toepassingen

Voor iedere specifieke toepassing is een geschikte Cellpower accu ontwikkeld. Bij de productie daarvan wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen en de modernste technologie, zonder het kostenaspect uit het oog te verliezen. Hierdoor is Cellpower in staat kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Voor iedere toepassing is een betrouwbare accu beschikbaar!

Cellpower accu's en het milieu /merken/cellpower/cellpower-cph-serie.html/merk

Cellpower staat voor een beter milieu. Dat verklaart de ontwikkeling van producten die een minimale impact hebben op de natuur, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan recyclebare materialen. Tijdens alle processen bij de ontwikkeling van Cellpower accu’s en accessoires wordt rekening gehouden met het milieu. Cellpower besteedt aandacht aan de mondiale milieu wetgeving en staat voor een groene, duurzame en innovatieve ontwikkeling van haar producten.

Cellpower accu series

Hier ziet u een overzicht van alle Cellpower accu series:
CP Cellpower Multi-Purpose accu serie | CPL Cellpower Longlife accu serie | CPH Cellpower High Rate accu serie
CPC Cellpower Cyclic accu serie | CPT Cellpower Traction accu serie | CPX Cellpower Xtreme accu serie
CPW Cellpower Watt accu serie | CPF Cellpower Front Access accu serie

Cellpower accu, contact

Op de website van Cellpower Batteries (www.cellpower.nl) vindt u de accu’s van verschillende series overzichtelijk gerangschikt, zodat u zich eenvoudig kunt oriënteren. Ook is het mogelijk per accu een PDF met productspecificaties te downloaden. Vragen of opmerkingen kunt u ten alle tijden stellen via e-mail: sales@cellpower.nl.