Intercel is uw AGM accu specialist

AGM accu technologie

Intercel levert een breed pakket AGM accu’s van o.a. de merken Cellpower, Yuasa, Exide, HAZE, Optima en C&D Technologies. Intercel biedt kwaliteitsoplossingen met AGM accu technologie aan de B-to-B markt. Voor iedere denkbare toepassing heeft Intercel de juiste AGM accu. Wij bieden AGM accu’s voor stationair, cyclisch, lange levensduur en hoge stromen gebruik. Door dit diverse pakket van accu’s zijn wij in staat om voor allerlei applicaties een kwalitatieve AGM batterij te leveren. Wij weten alles over AGM accu technologie.AGM accu's laden

Uw AGM accu laden? Of een ander soort accu laden? Naast de AGM accu kunnen we voor ieder ander type accu een geschikte acculader leveren. Zo hebben wij standaard een breed assortiment acculaders van 6V, 12V, 24V, 36V en 48V op voorraad. Op onze pagina acculaders ziet u een breed pakket acculaders voor diverse toepassingen. Wij hebben de volgende acculaders in het assortiment:

Auto acculader | Motor acculader | Boot acculader | Camper acculader | Revalidatie acculader | Recreatie acculader, etc.

Deep cycle AGM accu

Zoekt u een deep cycle AGM accu? Dan bent u bij Intercel aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment Cellpower CPC accu’s voor cyclische toepassingen. De CPX serie is ontwikkeld voor eXtreem cyclisch gebruik. Voor zwaar cyclische toepassingen bieden wij de Cellpower CPT serie. Klik hieronder voor de juiste serie deep cycle AGM accu’s.

Cellpower CPC deep cycle AGM accu

Cellpower CPC serie

Cellpower CPX deep cycle AGM accu

Cellpower CPX serie

Cellpower CPT deep cycle AGM accu

Cellpower CPT serie

AGM accu kopen

U kunt via het contactformulier op de website een aanvraag indienen. Wij geven u advies en doen u een aantrekkelijk aanbod, zodat u goed geïnformeerd en tegen een gunstige prijs de juiste AGM accu kunt kopen. Ons verkoopteam is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00. Wij staan klaar om u te helpen met advies bij het kopen van de juiste AGM accu.