Adelsystem – krachtige, veelzijdige DC voedingen

Adelsystem DC voedingen

Hangt de continuïteit van uw bedrijf af van de betrouwbaarheid van uw stroomvoorziening? Zo ja, dan is het belangrijk dat u op voedingen kunt vertrouwen die aan al uw operationele eisen voldoen. Intercel streeft ernaar om de betrouwbaarheid van uw energievoorzieningen maximaal te waarborgen. Daarom vindt u nu ook de Adelsystem DC voedingen in ons assortiment.

Adelsystem DC voedingen kunnen uw toepassingen dankzij hun intelligente, praktische ontwerp en geavanceerde technologie moeiteloos van betrouwbare energie voorzien. Wilt u weten wat er met Adelsystem DC voedingen allemaal mogelijk is? Intercel legt het graag aan u uit.

Industriële DC voedingen van Adelsystem

Toen Adelsystem haar industriële DC voedingen ontwierp had het bedrijf één doel voor ogen: de meest uitgebreide voedingen creëren die op de markt beschikbaar zijn. De FLEX en PSM voedingen zijn het resultaat: robuuste, ultra-compacte DC voedingen die input- en outputspanningen van zowel één, twee als drie fasen ondersteunen.
Beide typen industriële DC voedingen van Adelsystem zijn uiteraard voorzien van DIN-rail montagepunten, IP20 bescherming en alle moderne veiligheidssystemen. De DC voedingen zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Buffervoedingen (DC-UPS)

Een UPS-systeem moet altijd in staat zijn om te voorkomen dat uw stroomvoorziening uitvalt – ongeacht hoe uw systeem er op dat moment aan toe is. Daarom zijn de buffervoedingen (DC-UPS) van Adelsystem speciaal ontwikkeld om alle typen industriële accu’s automatisch aan te kunnen sturen en op te kunnen laden.
DC-UPS buffervoedingen van Adelsystem zijn bovendien bijzonder klein, waardoor ze makkelijk te installeren zijn op plaatsen waar hun kernfuncties (stroomvoorziening, acculader-functionaliteit of back-up stroom) ingezet moeten worden.

Industriële acculader met DIN-rail montage

Als onderdeel van hun brede selectie DC voedingen maakt Adelsystem ook diverse industriële acculaders met DIN-rail montage. De systemen zijn extreem klein en kunnen hierdoor in uiteenlopende situaties ingezet worden om loodaccu’s op te laden en te onderhouden. Uiteraard zijn de DIN-Rail acculaders van Adelsystem uitgerust met geavanceerde diagnostische functies om eventuele schade aan uw accu’s tijdens het laden te signaleren en te helpen voorkomen.

Meer weten over Adelsystem DC voedingen?

Intercel helpt u graag om de ideale oplossing te vinden voor uw stroomvoorziening, DC voedingen en accuoplossingen. Bent u op zoek naar een DC voeding met specifieke technische specificaties, of heeft u behoefte aan meer informatie over ons assortiment van Adelsystem DC voedingen? Neem contact op met het team van Intercel en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over Adelsystem DC voedingen en regelen alles wat u nodig heeft.