Acculader voor een elektrische scooter nodig?

Acculader elektrische scooter

Wilt u zeker weten dat de prestaties en levensduur van de accu’s in uw elektrische scooters altijd optimaal zijn? In dat geval is het belangrijk dat u de juiste acculader voor de elektrische scooter gebruikt – hoe beter de acculader immers op de elektrische scooter is afgestemd, des te langer de accu uiteindelijk mee zal gaan. Gebruikers kunnen hierdoor altijd op hun scooters vertrouwen, en ook de onderhouds- en vervangingskosten blijven laag. Ook levert Intercel uiteraard voor iedere elektrische scooter de juiste accu!
Intercel heeft als leverancier van hoogwaardige accu’s en accuoplossingen alle kennis en expertise in huis om u over de beste keuze te adviseren. Onze specialisten helpen u graag om de juiste acculader voor uw elektrische scooter te vinden.

Intercel heeft de juiste acculader voor iedere elektrische scooter

Zoekt u de ideale acculader voor uw elektrische scooter? Dan bent u bij Intercel aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met de revalidatiebranche en kunnen moeiteloos bepalen welke acculader met uw elektrische scooter het beste zal werken. Daarbij houden wij niet alleen rekening met het soort accu, zoals AGM accu, Gel accu en Lithium accu's, maar ook met de omgevingstemperaturen.

Acculaders voor AGM, Gel en Lithium accu’s

Elektrische scooters zijn vaak voorzien van 4 cyclische AGM accu’s of Gel accu’s, voor een totale spanning van 48V. Intercel kan voor beide accutechnologieën een passende 48V acculader voor uw elektrische scooter leveren. Naast een uitgebreide selectie acculaders voor AGM en Gel technologie bieden wij echter ook ondersteuning voor LiFePO4-technologie – ons brede assortiment van pbq LiFePO4 accu’s omvat immers ook hoogwaardige acculaders.

Een acculader op maat voor uw elektrische scooter?

Een acculader voor een elektrische scooter is vaak een maatwerkoplossing – er zijn veel verschillende scooters op de markt, en ook de configuratie en samenstellingen van de accu’s lopen uiteen. Intercel begrijpt dit als geen ander. Wij kunnen voor ieder type elektrische scooter een acculader op maat voor u ontwikkelen. Zo weet u altijd zeker dat uw accu’s correct en conform de specificaties worden opgeladen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze acculaders, of wilt u graag meer weten over onze prijzen? Neem dan contact op met Intercel en vraag vrijblijvend een offerte aan! Ons team zorgt altijd voor een passende oplossing voor uw situatie.