Intercel biedt altijd de juiste acculader!

Acculader voor loodaccu's

Intercel biedt u altijd de juiste acculader 6V t/m 48V. De acculaders die wij bieden zijn van de merken Cellpower, CTEK, Inelco, LEAB, Mascot, MEC, Soneil, TBS-electronics en Victron. Voor iedere AGM accu weet Intercel een juiste acculader voor loodaccu's aan te bieden.12V acculader

De meest gangbare acculader is een 12V acculader. Intercel biedt hier een breed assortiment acculaders met een laadstroom van 0,5A t/m 60A. In de range 12V acculaders vindt u laders voor zowel kleine, middelgrote als grote industriële toepassingen.

24V acculader

Een 24V acculader wordt gebruikt voor het laden van 2 stuks 12V AGM accu’s of 4 stuks 6V AGM accu’s in serie geschakeld. Typische 24V toepassingen zijn scootmobielen, elektrisch varen en brandmeldcentrales. Bij Intercel kunt u een 24V acculader verkrijgen met een laadstroom van minimaal 0,5A t/m maximaal 50A.

36V acculader

Een 36V acculader wordt vaak toegepast bij het laden van accu’s voor golftrolleys en andere elektrisch aangedreven toepassingen. Bij gebruik van een 36V acculader worden er 3 stuks 12V AGM accu’s of 6 stuks 6V AGM accu’s, in serie geschakeld, geladen.

48V acculader

48V accu installaties vindt u vaak in elektrische scooters. Hierin zijn accu's met een capaciteit van 20Ah t/m 50Ah gangbaar en wordt een 48V acculader met een laadstroom van tussen de 3A en 9A gebruikt. Daarnaast leveren wij van Victron o.a. een 48V 50A acculader voor elektrische toepassingen met zware aandrijving.