Engelse Intercel website

Accu systemen

Sinds 1988 installeren wij accusystemen voor noodstroominstallaties. Voor de selectie van de juiste accu’s voor een UPS systeem, ontvangen wij graag alle relevante informatie die van toepassing is om een juiste aanbieding te maken. Intercel biedt een breed aanbod AGM accu's voor accu systemen.

Accusysteem op maat

Maakt uw bedrijf gebruik van noodstroomvoorzieningen om belangrijke infrastructuur tegen stroomuitval te beschermen? Bent u actief in gebieden waar geen betrouwbaar elektriciteitsnet aanwezig is? Wanneer de continuïteit van uw bedrijf afhangt van UPS systemen of autonome energiebronnen, dan is het belangrijk dat u op de kwaliteit van uw accusystemen kunt vertrouwen. Een accusysteem op maat is voor veel specifieke toepassingen de enige manier om betrouwbare energie te garanderen. Het ontwerpen en ontwikkelen van deze systemen is echter niet eenvoudig. Prestatiecriteria zijn immers niet de enige voorwaarden waar een accusysteem op maat aan moet voldoen – kwaliteit, veiligheid en kosten spelen ook een rol in het ontwerp. Intercel kan deze factoren perfect voor u balanceren, waardoor u bij ons altijd het ideale accusysteem voor uw toepassing kunt vinden.

De voordelen van een accusysteem op maat

Het berekenen en ontwerpen van een accusysteem op maat vereist veel ervaring met accutechnologie – de chemische samenstelling, afmetingen, specificaties en toleranties van de gebruikte accu producten zijn allemaal van invloed op het resultaat. Intercel heeft als internationale acculeverancier en -distributeur veel kennis en expertise op gebied van accu’s en hun toepassingen. Onze VCA-gecertificeerde ingenieurs werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw accusysteem op maat aan al uw specifieke eisen zal voldoen.

Accu groothandel Intercel begrijpt daarbij als geen ander dat u op uw energievoorzieningen moet kunnen bouwen. Daarom houden wij ons bij het ontwerpen van accusystemen altijd aan strikte kwaliteitsvoorwaarden en -richtlijnen. Onze hoogwaardige AGM accu's en Lithium accu’s leveren uitstekende prestaties onder zelfs de meest extreme omstandigheden en hebben een uitzonderlijk lange levensduur.

Onderhoud en installatie voor accusystemen op maat

Bent u op zoek naar een accuspecialist die de vereisten van uw accusysteem op maat voor u kan berekenen? Zou u uw UPS of noodstroomvoorziening graag door professionals willen laten installeren, onderhouden of repareren? Bij Intercel vindt u altijd een oplossing op maat. Of u nu behoefte heeft aan een service partner voor het onderhoud van uw accu’s of een gespecialiseerde technicus om de installatie van uw systemen op locatie te begeleiden – bij ons is uw energiebehoefte in goede handen.

Batterij en UPS systemen 

Intercel staat garant voor kwaliteit. Als specialist op het gebied van advisering, levering, plaatsing en onderhoud van gesloten (stationaire) accu-, batterij- en UPS-systemen o.a. in samenwerking met gerenommeerde UPS-leveranciers, neemt Intercel een centrale plaats in binnen de markt van noodstroomsystemen. Er is geen locatie te bedenken waar wij geen accusysteem kunnen plaatsen. Zo installeren wij accusystemen in datacenters, tunnels, grote zeevaartschepen, de bekende banken etc. of te wel geen locatie is te gek! Voor iedere toepassing leveren wij de juiste UPS accu

Wat kunnen onze Project Managers voor u betekenen?

 • Accuberekeningen 
 • Accusysteem, berekening op maat 
 • Integratie in accustelling / accukast 
 • Verzorging van onderhoudsrapporten 
 • Advies voor vervanging van uw accusysteem 
 • Onderzoek op locatie
 • Creatieve oplossingen


Wat kan ons magazijn voor u betekenen?

 • Draagt zorg voor goede ingangs-, uitgangs-en tussentijdse kwaliteitscontroles
 • Installatie vooraf van accu’s in kasten
 • Opslag voor levering  van uw UPS-systeem & accukasten
 • Tijdelijke opslag van accusystemen
 • Montage van batterij-aansluit-eenheden (BAE), batterij-stroomonderbrekers (BCB)