Primeur op de Verkeer en Mobiliteit beurs 2016!

  • Primeur op de Verkeer en Mobiliteit beurs 2016!

    Op de Verkeer en Mobiliteit beurs te Houten op 23 en 24 november presenteert Intercel de nieuwe Cellpower CPR (Cellpower Railway) AGM accuserie. Deze accuserie kan zeer goed tegen trillingen en schokken, waardoor CPR accu’s bij uitstek geschikt zijn voor gebruik langs bijvoorbeeld drukke (snel)wegen en spoorlijnen, maar bijvoorbeeld ook op bouwplaatsen of bij grote evenementen. Niet alleen zijn deze accu’s zeer goed bestand tegen trillingen en schokken, daarnaast hebben ze ook nog eens een zeer lange levensduur. Waar de meeste AGM accu’s een levensduur hebben tot 10 jaar, gaan CPR accu’s tot wel 12 jaar mee. Daarmee is een CPR accu een ongekend betrouwbare bron van energie voor langere tijd.

    De zeer degelijke eigenschappen van de CPR accuserie hebben ertoe geleid dat deze officieel ProRail gecertificeerd zijn. Nadat de accu’s waren onderworpen aan verschillende keuringen en getest op de voor ProRail belangrijke eigenschappen, was duidelijk dat kwaliteit ruimschoots voldeed aan de gestelde eisen. De certificering van ProRail is ook voor andere gebruikers een bewijs van de hoogwaardige kwaliteit en eigenschappen van de Cellpower CPR serie.

    Graag ontvangen wij u op onze beursstand (2.081) op de Verkeer en Mobiliteit beurs te Houten op 23 en 24 november (u kunt zich hier gratis aanmelden). Onze specialisten vertellen u daar graag wat de voordelen van een CPR accu voor uw toepassing kunnen betekenen. Naast de nieuwe CPR serie toont Intercel ook andere accu’s en accessoires, zodat er voor vrijwel iedere toepassing op het gebied van verkeer, mobiliteit en parkeren een passende energieoplossing aanwezig is.