Bekijk onze introductie film

De specialisten van Intercel

Wat Intercel graag wil bereiken is dat we de klant iedere keer weer verrassen door net even dat beetje extra te leveren. 'Betrokken' is niet voor niets één van onze USP's. Door de klant te begrijpen, kunnen wij de meeste waarde toevoegen!

 • Arnold Schrijver

  Arnold werkt alweer een tijdje bij Intercel en geniet er nog steeds van dat zijn woon-werkverkeer uit slechts vijf minuten fietsen bestaat. Dat vindt ook zijn zoontje erg prettig. Het leukst aan zijn baan vindt hij de diversiteit. Elk telefoontje brengt weer wat nieuws en voor Arnold is het een vanzelfsprekendheid elke aanvraag zo goed mogelijk af te handelen.

  Arnold Schrijver

  Sales
 • Edwin van Oosten

  “Heel leuk, want het is heel anders”, vat Edwin zijn werk bij Intercel samen. Sinds eind 2015 is hij bij Intercel verantwoordelijk voor de buitenlandse klanten in het Duitstalig gebied en het voormalig Oostblok. ‘Zakendoen met buitenlandse bedrijven is gemoedelijk – je tast wat meer af, hebt meer begrip voor elkaar.’

  Edwin van Oosten

  Sales Export
 • Erwin de Marie

  Op de binnendienst is Erwin zo’n beetje de spin in het web bij Intercel. Hij zorgt ervoor dat alle vragen die binnenkomen zo goed mogelijk worden behandeld. Na zijn werk rijdt hij naar Hoofddorp waar hij met zijn vrouw en hun twee tieners woont. Erwin omschrijft zichzelf als een actief en resultaatgericht persoon die alles leuk vindt.

  Erwin de Marie

  Sales Solutions
 • Erik van den Thillart

  Alle buitenlandse klanten die Intercel bellen, krijgen Erik aan de lijn. Al tien jaar werkt hij bij Intercel waar hij ook distributeurs ondersteunt. Het leuke aan zijn werkt vindt Erik dat hij zijn talenten kan gebruiken en elke dag de uitdaging voelt om het goed te doen.

  Erik van den Thillart

  Sales Export
 • Tom Thomson

  Tom is sinds begin 2016 bij ons werkzaam als Sales Manager Export. Hij omschrijft zijn werk als 'leuk en zeer divers'. Als Manager Export is hij verantwoordelijk voor klanten over de hele wereld, met uitzondering van Oost-Europa en de Duitstalige gebieden. De verscheidenheid in klanten en culturen zorgen iedere dag voor nieuwe uitdagingen.

  Tom Thomson

  Sales Export
 • Dirk van Gogswaardt

  Dirk van Gogswaardt

  Sales Engineer
 • Vincent Kleintjens

  Als jong broekie werd hij min of meer gehunt door de oprichter van Intercel, Rob Spigt. Vincent had handelstalent, aldus Rob. Dat had hij goed gezien, want begonnen met slechts vier medewerkers zorgden ze er samen voor dat Intercel een bloeiend bedrijf werd met inmiddels 38 medewerkers en groeiend.

  Vincent Kleintjens

  Directeur
 • Patrick Roos

  Patrick is altijd op weg naar de klant. De ene dag is dat een bedrijf in scootmobielen en rolstoelen, de andere dag een accugroothandel. En dat is precies wat Patrick zo leuk vindt aan zijn werk: de diversiteit. In de jaren die hij bij Intercel werkt, is hij min of meer meegegroeid met het bedrijf.

  Patrick Roos

  Account Manager
 • Robin Been

  Een van de jongsten binnen Intercel is Robin. Hij maakt offertes, belt na, benadert nieuwe klanten en bewaakt de processen. Het leukste van zijn werk vindt hij het binnenhalen van nieuwe klanten, het liefst grote orders en nóg liever orders van klanten die anderen allang hebben afgeschreven.

  Robin Been

  Sales
 • Robert Hindriks

  Robert houdt het spoorboekje van Intercel bij. Hij stuurt de monteurs aan die op verschillende locaties aan het werk zijn. Commercieel staat hij zijn mannetje en heeft diverse klantencontacten. Hij werkt inmiddels ruim tien jaar bij Intercel, maar nog geen dag is hetzelfde geweest. Robert houdt dus van afwisseling.

  Robert Hindriks

  Sales Engineer
 • Eric van Roode

  Eric komt elke dag op de motor uit Alkmaar om de klant van technisch advies te voorzien, orders te verwerken en offertes te maken. Hiervoor werkte hij bij een zeer bekende energieleverancier waar hij het onderhoud aan energiecentrales begeleidde. De korte lijnen bij Intercel vindt hij ‘lekker werken’.

  Eric van Roode

  Project Manager

De afdelingen van Intercel

De werksfeer binnen Intercel is belangrijk. Collega's zijn bereid elkaar te helpen om een goede, snelle, soms schijnbaar onmogelijke oplossing voor een klant te bedenken. De onderlinge verhoudingen zorgen voor een gezellige sfeer. Intercel is een bedrijf waarbinnen alle afdelingen naadloos op elkaar zijn afgestemd. Inkoop | Verkoop | Marketing | Magazijn | Logistiek | Montage | Werkplaats | After Sales | Boekhouding | Receptie | Directie

Montage

Het installeren, vervangen, verhuizen van accusystemen of welke opdracht u ook heeft, ons vaste team Monteurs pakt dit op en zorgt dat u tevreden bent met het eindresultaat. Uiteraard zijn zij allen VCA gecertificeerd. Een project kan niet uitdagend genoeg zijn! Lees verder.

Verkoopafdeling

Een van onze krachten is dat wij ons verplaatsen in de eindproducten van de klant om tot een optimale oplossing te komen. Al onze sales mensen krijgen dan ook een uitgebreide interne opleiding. De koppeling tussen een buitendienst medewerker en een vaste collega op kantoor geeft de maximale zekerheid dat iedereen goed geholpen wordt.

Magazijn

Een aantal containers lossen op een dag, een interne order klaarzetten voor een (spoed) montageklus of de dagelijkse orders voor de klanten in binnen- en buitenland voorbereiden: Ons Magazijn Team is perfect op elkaar ingespeeld om alles zorgvuldig, compleet en op tijd te verwerken. Maar onze logistieke diensten beperken zich niet slechts tot ons magazijn. Lees verder.

Nieuws uit de branche en over Intercel

Bekijk nieuws overzicht

Intercel gaat over op Groen

20-12-17

Dankzij een dak met maar liefst 594 zonnepanelen! Lees meer...

Primeur op Rehacare 2017: Cellpower CLN Lithium

19-09-17

Nieuwe Cellpower CLN serie brengt Lithium dichterbij dan ooit! Lees meer...

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.