Laat u adviseren door onze specialisten

Intercel

 • Intercel
 • Bedrijfsinformatie
 • Intercel

  Bezoekadres:
  Waarderveldweg 3, 2031 BK Haarlem
  Openingstijden:
  ma t/m vr 8:30 uur - 17:00 uur
  Postadres:
  Postbus 990, 2003 RZ Haarlem
  Telefoon:
  +31 (0)23 - 514 99 00
  E-mail:
  sales@intercel.nl
  Route:
  Plan uw route
 • Intercel Energie B.V.

  BTW nummer:
  NL 8003.08.311.B01
  KvK nummer:
  34076136
  ING Bank:
  67.32.85.537
  BIC:
  INGBNL2A
  IBAN:
  NL28INGB0673285537

  Intercel Energy Solutions B.V.

  BTW nummer:
  NL 8161.62.761.B01
  KvK nummer:
  09102649
  ING Bank:
  65.20.17.827
  BIC:
  INGBNL2A
  IBAN:
  NL32INGB0652017827

Efficiënt contact?

Heeft het uw voorkeur om rechtstreeks te communiceren met onze gespecialiseerde medewerkers, stel dan uw vraag middels onderstaand formulier en wij reageren zo snel mogelijk.

De specialisten van Intercel

Wat Intercel graag wil bereiken is dat we de klant iedere keer weer verrassen door net even dat beetje extra te leveren. 'Betrokken' is niet voor niets één van onze USP's. Door de klant te begrijpen, kunnen wij de meeste waarde toevoegen!

 • Edwin van Oosten

  “Heel leuk, want het is heel anders”, vat Edwin zijn werk bij Intercel samen. Sinds eind 2015 is hij bij Intercel verantwoordelijk voor de buitenlandse klanten in het Duitstalig gebied en het voormalig Oostblok. ‘Zakendoen met buitenlandse bedrijven is gemoedelijk – je tast wat meer af, hebt meer begrip voor elkaar.’

  Edwin van Oosten

  Sales Export
 • Erwin de Marie

  Op de binnendienst is Erwin zo’n beetje de spin in het web bij Intercel. Hij zorgt ervoor dat alle vragen die binnenkomen zo goed mogelijk worden behandeld. Na zijn werk rijdt hij naar Hoofddorp waar hij met zijn vrouw en hun twee tieners woont. Erwin omschrijft zichzelf als een actief en resultaatgericht persoon die alles leuk vindt.

  Erwin de Marie

  Sales
 • Erik van den Thillart

  Alle buitenlandse klanten die Intercel bellen, krijgen Erik aan de lijn. Al tien jaar werkt hij bij Intercel waar hij ook distributeurs ondersteunt. Het leuke aan zijn werkt vindt Erik dat hij zijn talenten kan gebruiken en elke dag de uitdaging voelt om het goed te doen.

  Erik van den Thillart

  Sales Export
 • Patrick Roos

  Patrick is altijd op weg naar de klant. De ene dag is dat een bedrijf in scootmobielen en rolstoelen, de andere dag een accugroothandel. En dat is precies wat Patrick zo leuk vindt aan zijn werk: de diversiteit. In de jaren die hij bij Intercel werkt, is hij min of meer meegegroeid met het bedrijf.

  Patrick Roos

  Account Manager
 • Dirk van Gogswaardt

  Dirk van Gogswaardt

  Sales Engineer
 • Bart-Jan van der Jagt

  Bart-Jan van der Jagt

  Directeur
 • Robin Been

  Een van de jongsten binnen Intercel is Robin. Hij maakt offertes, belt na, benadert nieuwe klanten en bewaakt de processen. Het leukste van zijn werk vindt hij het binnenhalen van nieuwe klanten, het liefst grote orders en nóg liever orders van klanten die anderen allang hebben afgeschreven.

  Robin Been

  Sales Engineer
 • Robert Hindriks

  Robert houdt het spoorboekje van Intercel bij. Hij stuurt de monteurs aan die op verschillende locaties aan het werk zijn. Commercieel staat hij zijn mannetje en heeft diverse klantencontacten. Hij werkt inmiddels ruim tien jaar bij Intercel, maar nog geen dag is hetzelfde geweest. Robert houdt dus van afwisseling.

  Robert Hindriks

  Sales Engineer
 • Eric van Roode

  Eric komt elke dag op de motor uit Alkmaar om de klant van technisch advies te voorzien, orders te verwerken en offertes te maken. Hiervoor werkte hij bij een zeer bekende energieleverancier waar hij het onderhoud aan energiecentrales begeleidde. De korte lijnen bij Intercel vindt hij ‘lekker werken’.

  Eric van Roode

  Project Manager