Lithium accu; ideaal voor elektrisch aangedreven toepassingen!

Lithium accu

Een lithium accu is ten opzichte van een traditionele loodaccu een stuk lichter. Tevens is een lithium accu onderhoudsvrij. De gemiddelde levensduur van een lithium accu is gemiddeld 3 maal langer dan een loodaccu. De nieuwe LifePo4 accu’s zijn voor veel elektrische toepassingen de juiste uikomst aangezien deze de actieradius aanzienlijk vergroten. Lithium accu’s worden in verschillende elektrische toepassingen gebruikt. Het geïntegreerde BMS systeem voorkomt dat de accu beschadigd kan worden door te diep ontladen of overladen.Lithium accu voor golftrolley

Voor golftrolleys is een lithium accu de ideale accu oplossing. Met een lithium accu rijdt u met uw golftrolley meer holes dan met een gewone loodaccu. Dit komt omdat u een lithium accu 100% mag ontladen i.p.v. 50% bij een loodaccu. Daarnaast haalt een lithium accu 2 á 3x zo veel cycli en is een lithium accu 2 á 3x zo licht.

Lithium accu; LiFePO4 technologie

De lithium accu's van Intercel zijn voorzien van de LiFePO4 technologie. LiFePO4 accu's hebben een lange levensduur, behalen +-1500 cycli, hebben een geringe zelfontlading en zijn voorzien van een robuuste behuizing, waardoor ze trillingsbestendig zijn. Ook bieden wij voor iedere Lithium accu de juiste Lithium acculader!