Al onze kennis en ervaring staat tot uw beschikking

Bekijk onze bedrijfsfilm
baloon

Bekijk onze meest recente nieuwsbrief

Intercel: uw expert in accu's en batterijen

Intercel levert accu- en batterijoplossingen op ieder denkbaar gebied. Van rolstoelen tot datacentra en van treinverkeer tot windmolens. Of het nu gaat om een compleet batterijsysteem voor een noodstroomvoorziening, een speciale lader voor batterijen in militaire projecten of een batterij op maat voor een robot in een rioleringsbuis, Intercel levert het. In de 25 jaar van haar bestaan heeft Intercel een niet meer weg te denken positie op de markt ingenomen. Vanuit  Haarlem werken zo’n veertig experts elke dag met veel plezier aan het up-to-date houden van hun kennis, de voorraad en contact met de klanten. Met maar een doel: Uw kennis in accu's zijn.

Lees meer

More than batteries

De wereld verandert in een razend tempo en technologie is daarbij onze beste vriend. Alles is mobiel, wordt op afstand bestuurd of moet worden voorzien van een back-up. De vraag van de toekomst: Hoe slaan we duurzame energie zo efficiënt mogelijk op? Intercel levert, onderhoudt, test en ontwerpt accu's. 24/7 Energie beschikbaar stellen met een zo klein mogelijke belasting voor het milieu. Dat is waar Intercel een bijdrage aan wil leveren. Ons doel: Altijd het slimste product voor uw toepassing.

AGM accu's

AGM accu's

Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij

AGM-accu’s zijn perfect voor vrijwel iedere toepassing. Milieuvriendelijk, onderhoudsvrij, relatief goedkoop en door de lange levensduur ideaal voor bijvoorbeeld noodstroomsystemen, telefooncentrales en alarmsystemen, maar ook voor grasmaaiers, rolstoelen en stofzuigers.

acculaders

Acculaders

Altijd 100% paraat

Zelfs bij minimaal gebruik moeten accu’s geregeld worden opgeladen. Intercel levert alle soorten laders, bijvoorbeeld een combilader met waterdichte behuizing of een druppellader die de accu druppelsgewijs oplaadt zodat deze altijd 100% vol is.

gell accu's

GEL accu's

Trillingen en schokken geen probleem

Doordat hij superstabiel is en een mechanisch powerhouse, kan de gel-accu zich prima verweren tegen trillingen of schokken. Net zo milieuvriendelijk als zijn broertje AGM, maar geschikt voor meer toepassingen, waaronder zonne- en windenergie, in voertuigen en op zee.

Accutesters

Accutesters

Optimaal presteren

Wat heb je aan een accu als hij niet optimaal presteert? Regelmatig testen is key. Intercel test op locatie met de DC Loadbank waarbij een noodsituatie wordt gesimuleerd, of levert gebruiksvriendelijke software om zelf te testen.

Lithium accu's

Lithium accu's

Moderne toepassingen

Van alle lithiumaccu’s is de LiFePO4-accu (lithium ijzer fosfaat) de basis in moderne toepassingen, zoals laptops en smartphones. Licht in gewicht, maar een zwaargewicht als het gaat om ontladingen en hoge stromen. Intercel levert de lithium-accupacks op maat.

Noodverlichtingpacks

Noodverlichtingpacks

Voor ieder armatuur

Voor noodverlichting levert Intercel verschillende accupacks; naast of op elkaar en uiteraard bestand tegen hoge omgevingstemperaturen. Met de juiste aansluiting kunnen Cellpower accupacks voor elk noodverlichtingarmatuur worden geleverd.

Onze USP's

 • Assortiment

  Op voorraad hebben en voorraad weten te vinden, desnoods op korte termijn in andere landen. Dat is de kracht van Intercel. Met een breed en diep assortiment, kunnen wij op ons gebied dus alles leveren.

  lees meer
 • Betrokken

  Bij Intercel is behulpzaamheid een tweede natuur. De sfeer is informeel, het werk professioneel en het contact persoonlijk. Iedere medewerker heeft dezelfde drive: de klant zo goed mogelijk van dienst willen zijn. We gaan net zo lang door tot we de juiste oplossing hebben.

  lees meer
 • Inventief

  Kan niet bestaat niet bij Intercel. Samen zoeken wij naar een oplossing. Meerdere medewerkers komen bij elkaar, we vormen een denktank en brainstormen zo naar iets wat eerst nog niet leek te bestaan. Intercel is merkonafhankelijk en daarmee dus niet gebonden.

  lees meer
 • Expert

  Met meer dan 25 jaar ervaring durft Intercel zichzelf expert te noemen. Wat we ook durven is expert te zijn. Want een goed product leveren is één ding, de beste oplossing is vaak iets anders. Onze medewerkers vragen net zo lang door tot ze exact weten hoe ze u optimaal kunnen helpen. Intercel, uw beste kennis in accu’s.

  lees meer

De specialisten van Intercel

Wat Intercel graag wil bereiken is dat we de klant iedere keer weer verrassen door net even dat beetje extra te leveren. 'Betrokken' is niet voor niets één van onze USP's. Door de klant te begrijpen, kunnen wij de meeste waarde toevoegen!

 • Edwin van Oosten

  “Heel leuk, want het is heel anders”, vat Edwin zijn werk bij Intercel samen. Sinds eind 2015 is hij bij Intercel verantwoordelijk voor de buitenlandse klanten in het Duitstalig gebied en het voormalig Oostblok. ‘Zakendoen met buitenlandse bedrijven is gemoedelijk – je tast wat meer af, hebt meer begrip voor elkaar.’

  Edwin van Oosten

  Sales Export
 • Erwin de Marie

  Op de binnendienst is Erwin zo’n beetje de spin in het web bij Intercel. Hij zorgt ervoor dat alle vragen die binnenkomen zo goed mogelijk worden behandeld. Na zijn werk rijdt hij naar Hoofddorp waar hij met zijn vrouw en hun twee tieners woont. Erwin omschrijft zichzelf als een actief en resultaatgericht persoon die alles leuk vindt.

  Erwin de Marie

  Sales
 • Erik van den Thillart

  Alle buitenlandse klanten die Intercel bellen, krijgen Erik aan de lijn. Al tien jaar werkt hij bij Intercel waar hij ook distributeurs ondersteunt. Het leuke aan zijn werkt vindt Erik dat hij zijn talenten kan gebruiken en elke dag de uitdaging voelt om het goed te doen.

  Erik van den Thillart

  Sales Export
 • Patrick Roos

  Patrick is altijd op weg naar de klant. De ene dag is dat een bedrijf in scootmobielen en rolstoelen, de andere dag een accugroothandel. En dat is precies wat Patrick zo leuk vindt aan zijn werk: de diversiteit. In de jaren die hij bij Intercel werkt, is hij min of meer meegegroeid met het bedrijf.

  Patrick Roos

  Account Manager
 • Dirk van Gogswaardt

  Dirk van Gogswaardt

  Sales Engineer
 • Bart-Jan van der Jagt

  Bart-Jan van der Jagt

  Directeur
 • Robin Been

  Een van de jongsten binnen Intercel is Robin. Hij maakt offertes, belt na, benadert nieuwe klanten en bewaakt de processen. Het leukste van zijn werk vindt hij het binnenhalen van nieuwe klanten, het liefst grote orders en nóg liever orders van klanten die anderen allang hebben afgeschreven.

  Robin Been

  Sales Engineer
 • Robert Hindriks

  Robert houdt het spoorboekje van Intercel bij. Hij stuurt de monteurs aan die op verschillende locaties aan het werk zijn. Commercieel staat hij zijn mannetje en heeft diverse klantencontacten. Hij werkt inmiddels ruim tien jaar bij Intercel, maar nog geen dag is hetzelfde geweest. Robert houdt dus van afwisseling.

  Robert Hindriks

  Sales Engineer
 • Eric van Roode

  Eric komt elke dag op de motor uit Alkmaar om de klant van technisch advies te voorzien, orders te verwerken en offertes te maken. Hiervoor werkte hij bij een zeer bekende energieleverancier waar hij het onderhoud aan energiecentrales begeleidde. De korte lijnen bij Intercel vindt hij ‘lekker werken’.

  Eric van Roode

  Project Manager

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee
over een passende oplossing.
contact man

Laatste nieuws

Intercel gaat over op Groen

Dankzij een dak met maar liefst 594 zonnepanelen!

Lees meer...

Bekijk nieuws overzicht